Fun & Dinner Casinonight

Vrijdag 7 december 2018

Fun&Dinner, dat staat voor een gegarandeerd feestelijke en gezellige avond. Super entertainment, heerlijke catering en persoonlijke service zorgen voor een aangename sfeer.

 

Amusement en puur genieten

Vanaf 19u bent u van harte welkom en kan u genieten van een verfrissend aperitief. U geraakt meteen in de feeststemming met party classics die gelinkt zijn aan het thema van de avond.

 

We serveren het voorgerecht aan tafel en aansluitend openen we voor u de buffetten. U kan kiezen uit een uitgebreid assortiment van vis, vlees en ook vegetarische gerechten. Het showcooking-moment van onze chef zorgt pas voor het echte spektakel. Onze chef-kok verwent uw smaakpapillen met zijn kookkunsten.

 

Na het dessertbuffet, gevuld met de lekkerste nagerechten, schuiven we de stoelen aan de kant en kan u  tot 2u ‘s nachts dansen op de beste hits.

 

Heeft u zin in een avond stijlvol amusement en gezellig tafelen? Boek dan een avondje Fun&Dinner! Inschrijven kan reeds vanaf 2 personen.

 

Prijs: €61.00 (€15.00 animatie incl.) + €18.00 drank (forfait t/m 2u ‘s nachts) = €79.00/persoon. Per groep dient dezelfde formule genomen te worden.

 

Timing: we ontvangen u vanaf 19u, voorziene einde is 2u ‘s nachts

Reserveer nu via info@thetree.be of bel op het nummer 015 65 56 51.

THE TREE, EEN UNIEKE LOCATIE IN LIER

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

© 2015 | DESIGN BY SOBRY.COM | PRIVACY